White Label ?

Ben je op zoek naar hoogwaardige en vooral duurzame shampoo bars met uw eigen logo, dat is geen enkel probleem. Met diverse formules en vele mogelijkheden verpakkingen aan te passen naar de wens van de klant , kunnen we aan al je white label behoeften voldoen, en jou hotelzeep uniek maken

Wij begrijpen we dat niet alleen hotelketens hun eigen identiteit op hun shampoobar willen, maar ook de independent hoteleigenaren. Daarom bieden we ook voor deze klanten speciale oplossingen.

Met onze aanpasbare verpakkingen en groot aantal formules kan ook de independent hoteleigenaar profiteren van de voordelen van gepersonaliseerde producten zonder grote investeringen in productontwikkeling en productielijnen. Een eigen merknaam en logo kunnen zonder problemen toegevoegd worden waardoor je een uniek product kunt aanbieden aan jouw gasten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij ook u kunnen helpen!

Neem contact met ons op

Wil je weten hoe wij u kunnen helpen, Wil je meer weten over de mogelijkheden, de verschillende soorten producten die we aanbieden, of ben je benieuwd naar onze prijzen? Aarzel dan niet langer en vul vandaag nog ons contactformulier in!

Neem nu contact op